Selecteer een pagina

Vragen

Wil je je aanmelden als lid, meerijden tijdens 1 van onze ritten, merchandise bestellen of heb je een andere vraag? Vul hieronder het contactformulier in en we nemen contact met je op.

2 + 2 =

Bestuur

Voorzitter

Simon de Smidt

Simon is al zo lang lid dat niemand meer precies weet sinds wanneer. In ieder geval vlak na de oprochting van de vereniging wat onderhand in 1998 was. Simon is eigenlijk alle ritjes wel aanwezig en diegene die hem kennen weten dan ook dat ie “echt “aanwezig is. Tenzij ie weer een ongelukje heeft gehad…. wat Simon nog wel eens overkomt. Maar het gaat de laatste tijd gelukkig erg goed.

Penningmeester

Jacob Keijzer

Jacob is al zeker +15 jaar lid van de vereniging en heeft weinig ritten overgeslagen. Ook heeft hij al vele ritten uitgezet. Jacob had altijd wel een snelle Solex maar nooit sneller dan onze Solexdokter Willem Zegel. Jacob is onze penningmeester. Hij houdt onze financiën strak, tenzij hij natuurlijk zelf weer een ritje uitzet 😉

Secretaris

Michel Heidbuurt

Michel is onderhand al 14 jaar lid van de vereniging en al 13 jaar bestuurslid. Bij toetreding in het bestuur meteen toegetreden als voorzitter. In 2021 heeft hij als langstzittende voorzitter de hamer overgedragen aan Simon de Smidt. Maar als secretaris & vice-voorzitter is hij nog altijd onderdeel van het dagelijkse bestuur.

Algemeen bestuurslid

Sjoerd van der Zwaag

Sjoerd is ook al zeker +15 jaar lid van de vereniging. Hij regelt veul voor de Solexclub. Van catering tot onder andere de merchandise. Sjoerd klaagt altijd dat hij nooit mee kan met de rit omdat hij de catering moet regelen. Maar stiekem wil hij ook niet dat iemand anders de catering en dergelijke regelt.

Algemeen bestuurslid

Giel Koorn

Giel is nu 2 jaar bestuurslid. Je zou niet verwachten dat hij veel tijd heeft voor een bestuursfunctie met alle autocross wedstijden die hij rijdt aan de vaste wal. Maar niets is minder waar want Giel is toch bijna altijd wel aanwezig tijdens een solexritje.

Algemeen bestuurslid

Richard Witte

Richard is lid van veel verenigingen en zo dus ook van Steeksleuteltje9. Helaas is dit zijn laatste jaar als bestuurslid. Hij is een enorm goede hulp geweest en we zullen hem zeker missen binnen het bestuur.

Algemeen bestuurslid

Martijn Veeger

Martijn is ook al lange tijd lid van de vereniging en ook al een behoorlijke tijd bestuurslid. Deze handige klusser is vaak achteraan in de stoet te vinden en gaat vaak als laatste weg van het eindpunt.

OVerige info

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Retouren en verzenden

Contact

Heemskerckstraat 76  (postadres)

1792 AC  OUDESCHILD 

mail@steeksleuteltje9.nl

K.v.K: 37081555

 

Betaalmogelijkheden