Vragen

Heb je vragen? Wil je je aanmelden als nieuw lid? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Bestuur

  Voorzitter

  Simon de Smidt

  Simon is al zo lang lid dat niemand meer precies weet sinds wanneer. In ieder geval vlak na de oprochting van de vereniging wat onderhand in 1998 was. Simon is eigenlijk alle ritjes wel aanwezig en diegene die hem kennen weten dan ook dat ie “echt “aanwezig is. Tenzij ie weer een ongelukje heeft gehad…. wat Simon nog wel eens overkomt. Maar het gaat de laatste tijd gelukkig erg goed.

  Penningmeester

  Jacob Keijzer

  Jacob is al zeker +15 jaar lid van de vereniging en heeft weinig ritten overgeslagen. Ook heeft hij al vele ritten uitgezet. Jacob had altijd wel een snelle Solex maar nooit sneller dan onze Solexdokter Willem Zegel. Jacob is onze penningmeester. Hij houdt onze financiën strak, tenzij hij natuurlijk zelf weer een ritje uitzet 😉

  Secretaris

  Michel Heidbuurt

  Michel is onderhand al 14 jaar lid van de vereniging en al 13 jaar bestuurslid. Bij toetreding in het bestuur meteen toegetreden als voorzitter. In 2021 heeft hij als langstzittende voorzitter de hamer overgedragen aan Simon de Smidt. Maar als secretaris & vice-voorzitter is hij nog altijd onderdeel van het dagelijkse bestuur.

  Algemeen bestuurslid

  Sjoerd van der Zwaag

  Sjoerd is ook al zeker +15 jaar lid van de vereniging. Hij regelt veul voor de Solexclub. Van catering tot onder andere de merchandise. Sjoerd klaagt altijd dat hij nooit mee kan met de rit omdat hij de catering moet regelen. Maar stiekem wil hij ook niet dat iemand anders de catering en dergelijke regelt.

  Algemeen bestuurslid

  Giel Koorn

  Giel is nu 2 jaar bestuurslid. Je zou niet verwachten dat hij veel tijd heeft voor een bestuursfunctie met alle autocross wedstijden die hij rijdt aan de vaste wal. Maar niets is minder waar want Giel is toch bijna altijd wel aanwezig tijdens een solexritje.

  Algemeen bestuurslid

  Richard Witte

  Richard is lid van veel verenigingen en zo dus ook van Steeksleuteltje9. Helaas is dit zijn laatste jaar als bestuurslid. Hij is een enorm goede hulp geweest en we zullen hem zeker missen binnen het bestuur.

  Algemeen bestuurslid

  Martijn Veeger

  Martijn is ook al lange tijd lid van de vereniging en ook al een behoorlijke tijd bestuurslid. Deze handige klusser is vaak achteraan in de stoet te vinden en gaat vaak als laatste weg van het eindpunt.

  Contact

  Heemskerckstraat 76  (postadres)

  1792 AC  OUDESCHILD 

  mail@steeksleuteltje9.nl

  K.v.K: 37081555